Vi söker Medicintekniker / Servicetekniker

Du hittar våra medarbetare utspridda över hela landet. Men gemensamt för alla är att vi jobbar efter samma mål ­– Vision 2025:

Vision 2025: ”Nortech Medical är den största och mest attraktiva arbetsgivaren inom medicinteknisk service i Sverige. Vi har de nöjdaste kunderna genom snabb support, tydlig närvaro och att vi alltid levererar den bästa lösningen över tid”

Nortech Medical grundades 2005 och vi har sedan dess både vuxit geografiskt och breddat vår kompetens. Vi är specialiserade på service av medicinsk teknik för vården och vill göra livet lite enklare för personer som arbetar inom vården. Vi stödjer vårdgivare samt tillverkare och distributörer av medicinsk teknik. För oss är det viktigt med långsiktighet vilket inkluderar att lyssna på, prata med och förstå behovet hos våra kunder för att hitta bra lösningar. Vårdens verktyg måste fungera! Underhåll, kontroller, service och support är därför en viktig pusselbit.

Glädje, trygghet och eget ansvar

Att arbeta med medicinsk teknik för vården ställer höga krav på oss som företag. Hos oss arbetar därför ett kunnigt team med rutinerade medicintekniker som alla brinner för sitt jobb. Vi erbjuder våra medarbetare en inspirerande resa och utveckling där deras drömmar får bli verklighet. Vi värdesätter vilja, kompetens samt glädje och vi tror att framgång nås genom trygga medarbetare som tillsammans jobbar mot samma mål. Våra värdeord Positiv, Respekt, Ambition, Teamwork och Ansvar – PRATA – genomsyrar allt vi gör.

Vi tror på ”frihet under ansvar” och våra medarbetare har därför friheten att själva planera sin arbetstid och sitt schema. Med det ansvaret får de möjligheten att växa, både i sin arbetsroll och som individer. De ansvarar också över sina egna kunder och har direktkontakt med de kunder de jobbar för. Våra medarbetare får därför ett stort kontaktnät i hela Sverige, men också internationellt.

Välkommen med din spontanansökan till jobba@nortechmedical.se